Hitsauspalvelut avoinna 24/7

Erikoishitsaus joka paikkaan!

Erikoishitsaus mahdollistaa erittäin tarkan ja vaativan hitsauksen. Pitkän työkokemuksemme ansioista meiltä onnistuu hitsauksen soveltaminen hyvin erilaisiin ja haastaviin kohteisiin.

Suurimpia asiakkaitamme ovat kotimaiset muovituotteiden valmistajat sekä paperikonevalmistajat. Korjaamme muovituotteiden valmistukseen tarvittavia muotteja, paperikoneen komponentteja ja melkeinpä mitä tahansa, missä tarvitaan tarkkaa hitsaussaumaa.  

Tarkkuushitsaus alan asiantuntijalta

Tarjoamme tarkkuushitsauksia kaikkialle Suomeen. Kokemusta löytyy esimerkiksi paperikoneiden tarkkuushitsauksesta. Asiakkaitamme ovat mm. 

  • Valmet Oy
  • Stratum Oy
  • Pivatec Oy

Pyydä kustannusarvio hitsaukselle

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous hitsauskohteellesi! Vastaamme pyyntöihin mahdollisimman nopealla aikataululla.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lasertool YAG Oy
Karhutie 8
01900 NURMIJÄRVI

Y-tunnus: 2030286-6
Puh: 040 076 9675

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Lasertool YAG Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa